Fjärilar och EUs jordbrukspolitik

2013-01-22

Är du i närheten av Lund den 12 februari så missa inte chansen att lyssna på vad Sue Collins från Butterfly Conservation Europe har att säga om nuvarande och kommande jordbrukspolitik inom EU och vad den innebär för flora och fauna! Läs mer [här].

Sue Collins som är en av dem som är allra bäst insatta i vad som är på gång i EUs jordbrukspolitik när det gäller naturvård kommer att hålla ett föredrag som är öppet för allmänheten, det har titeln: 

The 11th hour for biodiversity – the pressing need for agriculture reform. EU Strategy for Biodiversity and Ecosystem Service recovery and the need for an ecological reform of the EU Common Agriculture Policy - developments, needs and future directions.  

Föredraget är 9.00-10.00 i Röda Rummet på Ekologihuset, Sölvegatan 37  i Lund.

Uppdaterat 20/2: Föreläsningen filmades och du kan se den via denna länk.

Sue var från 1991 till 2006 Policy Director på English Nature, brittiska dåvarande  motsvarigheten till Naturvårdsverket. Hon arbetar numera för olika miljövårdsorganisationer och nätverk, bland annat Butterfly Conservation, Butterfly Conservation Europe och European Forum for Nature Conservation and Pastoralism. Sue  har varit ordförande för nätverket  European Environmental Advisory Councils arbetsgrupper för jordbruksreform, biodiversitet och klimateffekter och har varit rådgivare för brittiska regeringen och EU-kommisionen i 17 år. 

Webbplatsen är byggd med open-source systemet Drupal och är utvecklad av webbyrån Happiness.
Information om Cookies   Om personuppgifter